Oferte masini de inchiriat in Bucuresti si aeroport Otopeni

Gasiti mai jos oferta noastra. In cazul in care optiunile pe care vi le-am prezentat nu va satisfac cerintele, ne puteti contacta pentru detalii. Va oferim atat servicii de rent a car, dar si oferte speciale. Preturile afisate sunt in eur/zi si variaza in functie de perioada de inchiriere. Preturile includ tva, asigurarea rca si casco, livrare in BUcuresti si la aeroport otopeni (10 eur),intretinere sau chiar inlocuirea masinii dupa caz.

Compact

Ford Focus - 1.6l Benzina

Dotari: A/C, ABS, Geamuri Electrice, Computer de bord, Inchidere Centralizata, Oglinzi Electrice, Radio CD MP3, Servo-Directie, 4 Airbag, 4 usi, 5 Pasageri, Putere: 101 CP, Consum mediu 6,5l, Transmisie: Manuala 5+1 trepte

Depozit: 150€

Numar zile Pret
22+ zile 13 €/zi
16-21 zile 15 €/zi
8-15 zile 18 €/zi
4-7 zile 22 €/zi
1-3 zile 24 €/zi

Citroen C4 Picasso - 1.8l Benzina

Dotari: Dublu Clima, ABS, ESP, Computer de bord, Navigatie (RO), DVD, Geamuri Electrice, Inchidere Centralizata, Oglinzi Electrice, Radio CD MP3, Servo-Directie, 8 Airbag, 5 usi, 5 Pasageri, Putere: 145 CP, Consum mediu 6,5l, Transmisie: Manuala 5+1 trepte

Depozit: 200€

Numar zile Pret
22+ zile 21 €/zi
16-21 zile 24 €/zi
8-15 zile 30 €/zi
4-7 zile 35 €/zi
1-3 zile 40 €/zi

Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor sunt cele ce va ofera posibilitatea de a beneficia mereu de cele mai bune conditii de transport, indiferent de locatia in care veti dori sa ajungeti. Ne puteti contacta in cazul in care veti dori mai multe informatii despre masini de inchiriat aeroport ieftin sau masini de inchiriat aeroport Otopeni. Suntem mereu la dispozitia clientilor si le putem oferi informatiile de care au nevoie pentru a se asigura de faptul ca iau decizia potrivita. Investim mereu in flota de masini detinuta, ceea ce inseamna ca in cadrul parcului auto pe care il avem, veti gasi mereu ceea ce va intereseaza.


Pe de alta parte, serviciile de rent a car pe care le oferim, sunt cele prin care puteti beneficia de cele mai potrivite masini indiferent de calatoriile in care veti dori sa plecati. De asemenea, puteti lua in calcul aceste servicii de rent a car Bucuresti si in situatiile in care veti participa la anumite evenimente importante. In alta ordine de idei, despre aceste masini de inchiriat Bucuresti ieftine, putem spune ca sunt cele ce va ofera posibilitatea de a calatori mereu in cele mai bune conditii, fara a plati foarte mult. Preturile pe care compania TRAX Auto le propune sunt foarte avantajoase, ceea ce inseamna ca nu veti plati sume mari de bani pentru a calatori asa cum va doriti. De asemenea puteti beneficia si de unele oferte speciale, mai ales in situatiile in care veti deveni un client fidel al companiei noastre. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.