Asigurare de la rent a car

Cand inchiriati o masina, exista intotdeauna acel moment al adevarului, in momentul in care vanzatorul va intreaba daca doriti sa achizitionati de asigurare prin intermediul societatii de inchiriere. In conformitate cu cele mai multe dintre aceste agentii de vanzari, in cazul in care nu cumparam asigurare (care poate ajunge pana la 20 $ pe zi sau mai mult) consecintele pentru cea mai mica zgarietura pe usa va va trimite spiralat in faliment. Costul de asigurare la ghiseul auto de inchiriere poate varia, de asemenea, in functie de compania de rent a car, de stat si de tipul de masina pe care doriti sa-l inchiriati. Asigurare in inchirierea de masini poate fi complicate si s-ar putea chiar va simtiti obligati sa-l cumparati, dar inainte de a va angaja a cheltui bani pe o asigurare de accidente, ganditi-va si la alte optiuni.

Asigurare auto

IMG-20150910-WA0003Daca aveti o asigurare cuprinzatoare ce include si coliziunei, polita dumneavoastra personala auto va acoperi, in general, costul inlocuirii sau repararea unei masini de inchiriat furate sau deteriorate. Fiecare companie de asigurare este un pic diferita, cu toate acestea, este o idee buna sa vorbiti cu agentul de asigurare si sa confirmati faptul ca autovehiculul de inchiriere este acoperit de polita existenta.

Amintiti-va, de asemenea, ca dvs. cand apelati la rent a car si vreti o polita de asigurare, trebuie sa  cumparati o polita de asigurare completa si de coliziune. In cazul in care asigurarea dumneavoastra va protejeaza numai impotriva raspunderii, aceasta nu va acoperi costurile pentru reparatia sau inlocuirea masinii de inchiriere in cazul in care aceasta este distrusa sau furata. De asemenea, trebuie sa luati act de faptul ca, in cazul unui accident de masina cu masina de inchiriat, prima de asigurare personala poate acoperi mai multe costuri.

Cardurile de credit

Unele companii de carduri de credit ofera beneficii de asigurare la inchiriere. Pentru a afla ce ofera fiecare dintre cartile de credit, pur si simplu apelati serviciul pentru clienti si intrebati.