Ce trebuie sa stii despre masini de inchiriat Bucuresti

Condusul masinii in jurul Romaniei este o modalitate foarte buna de a descoperi  frumusetea si varietatea rurala a tarii.  Puteti vedea unele dintre cele mai vizitate locuri si experimenta unele dintre cele mai frumoase peisaje spectaculoase  dar si satele pierdute.

Condusul masinii de inchiriat din Bucuresti in Romania

Exista o multime de companii de inchiriere de masini Bucuresti, pentru ca este o idee buna sa inchiriezisi sa nu iei masina personala in concediu. Am pregatit pentru voi cateva sfaturi importante, mai ales daca sunteti romani veniti din strainatate si nu ati avut ocazia sa conduceti la noi in tara, ori daca veniti in tara pentru prima data.

Iata cateva reguli generale de drum si sfaturi pentru condusul masinii in Romania. Cel mai important lucru este sa conduci cu atentie, defensiv, si incercci sa nu iti pierzi cumpatul.

Condu tot timpul pe dreapta si depaseste doar pe stanga. Ofera prioritate in sensurile giratorii, si poarta mereu centurile de siguranta.

Farurile trebuie sa fie mereu aprinse chiar si in timpul zilei, atata timp cat esti in traffic.

Limita de viteza in interiorul oraselor este de 50 km / ora, pe drumurile nationale 90 km / ora, pe drumuri europene 100 km / h si pe autostrada 130 km / ora.

Aveti grija deosebita cand pe drumuri de tara si in sate. In afara de variatia calitatii drumurilor si a semnalizarii, este obisnuit sa dai peste cai si carute. Din acest motiv, evitati sa conduceti dupa lasarea intunericului, pentru ca atelajele rareori au lumini semnalizatoare.

Statii de benzina pot fi gasite, de obicei, pe principalele drumuri care pleaca / intra intr-un oras / oras.

Daca va deplasati in timpul iernii in zona montana, trebuie sa fiti foarte atent. Este foarte recomandat ca masina sa aiba echipamente speciale, cum ar fi lanturi pentru roti si o lopata. Incercati sa evitati deplasarile atunci cand zapada grea este vremea.

In orice caz daca inchiriat masina de la o firma corecta de masini de inchiriat din Bucuresti, consilierul de vanzari va va oferi orice alte informatie.