De ce ai dori inchirierea unei masini cu sofer inclus

Serviciul rent a car a devenit tot mai adesea asociat cu nevoi diverse, printre care si ceea ce tine de un sofer. Desi in prima faza se presupune ca persoana interesata de o masina dispune de carnet de conducere, sunt numeroase situatii in care un sofer profesionist care sa conduca masina dorita de solicitant este o idee mai buna.

La inceput a fost considerat un moft, dupa care cei care realmente aveau nevoie de un astfel de ajutor au apreciat ideea. A inchiria un sofer este uneori o recomandare, mai cu seama in cazul celor care ajung in tara si nu au permis valabil, sunt obositi dupa un drum lung sau pur si simplu nu cunosc orasul si le este mai usor sa se bazeze pe cel care stie mai sigur si mai rapid sa ajunga la o anumita destinatie.
Traficul, mereu o grija
Cei obisnuiti cu un alt stil de condus si un altfel de trafic, atunci cand ajung in tara sunt usor debusolati. Ceva mai diferit este a conduce pe stanga sau pe dreapta, pentru cei care sunt obisnuiti cu regulile din Marea Britanie, spre exemplu.
De obicei, traficul este ceva de speriat si pentru asta multi dintre cei care isi doresc transport cu masina personala prefera sa aiba la dispozitie si un sofer. Nu vor mai avea grija parcarilor sau a rutei, ci vor astepta doar sa ajunga in timp util acolo unde si-au propus.
In plus, cand conduci nu mai este doar despre tine si atentie in a respecta regulile de circulatie, ci si despre atentia fata de altii. Ceilalti participanti la trafic pot fi si ei o grija, iar astfel traficul urban la ore de varf mai ales inseamna realmente o provocare.
Proba practica – sa conduci bine
Inainte de a inchiria o masina cerem dovada existentei unui permis de conducere. Soferii trebuie sa aiba varsta legala si un an minim de condus. Este maniera prin care incercam sa minimalizam un impact negativ pe fondul lipsei de experienta. Insa fiecare stie mai bine ce pricepere are atunci cand este la volan si mai ales in ce masura se preteaza sa conduca in orase pe care nu le cunoaste.
Conteaza foarte mult proba practica. Degeaba ai permis, daca nu ai condus de ani buni, ceea ce devine asadar un context perfect pentru a cere un sofer profesionist care sa te insoteasca pe drumul dorit.
Despre eleganta si prestanta
Pentru cei din lumea de business, corporate, sunt binecunoscute evenimentele, momentele la care isi fac aparitia la anumite reuniuni. Cel mai adesea acestea au un stil de inalta clasa, sunt evenimente cu dresscode si desigur aparitia trebuie facuta ca atare. Intr-un astfel de moment un sofer inchiriat este din nou o necesitate. In plus, se poate opta pentru o masina de lux, conform cu evenimentul.
De la si catre aeroport
Cand esti in vacanta iti doresti sa te bucuri de timp de calitate si sa te relaxezi, lasand la o parte grijile de zi cu zi. Asta nu trebuie sa insemne ca renunti la confort. Asadar, o masina cu tot cu sofer este ceea ce trebuie, atunci cand trebuie. Acest serviciu va scuteste de orice grija, inclusiv cea de a cauta mijloc de transport, de a alege o ruta mai rapida. Se poate astfel opta pentru transfer la aeroport sau de la aeroport.
Pentru situatiile in care se alege o masina in regim rent a car cu sofer de asemenea taxa este standard, la care se adauga o alta taxa prestabilita pentru fiecare ora in plus, ce depaseste ceea ce initial s-a stabilit. Va asteptam in cadrul paginii pentru detalii.