La ce sa fii atent atunci cand inchiriezi masini de inchiriat la aeroport ieftin

Cand apelam la masini de inchriat la aeroport ieftin sunt cateva lucruri la care trebuie sa fim atenti, astfel in cat sa primim toate beneficiile pentru care am petrecut timp pe siteul firmei, si pentru care, intr-un final am si platit.

astragVerifica totusi inainte sa ajungi la destinatie. Chiar daca ai facut o rezervare pentru  o masina, daca nu ai platit pentru ea, cel mai bine ar fi sa verifici sa nu fie deja inchiriata atunci cand aterizezi tu la aeroport si sa primesti alta masina care poate nu iti place la fel de mult. Daca, in schimb ai platit deja pentru masina va trebui sa suni sa confirmi faptul ca vii pentru ca masina sa te astepte la aeroport.

Si locul in care vrei sa ajungi conteaza, atunci cand vrei sa iei masini de inchiriat de la aeroport, ieftin, pentru ca unele companii au o limita de kilometri. Se prea poate ca tu sa ai nevoie de masina si dincolo de aceasta limita de kilometri, astfel ca te sfatuiesc sa verifici in avans aceasta posibilitate, cu firma de rent a car. De asemenea, ca sa nu ai astfel de batai de cap, poti sa alegi de la inceput o companie cu masini de inchriat la aeroport ieftin, care sa nu aiba limita de kilometraj. Este posibil sa cheltui putin  mai mult dar vei avea posibilitatea sa calatoresti oriunde in tara simplu si, mai  ales, ieftin.

De asemenea, si timpul la care aterizezi conteaza. Unele companii de inchiriere nu au program non-stop astfel ca nu vor putea onora comanda ta daca tu ajungi la aeroport pe timpul noptii. De aceea, cel mai bine este sa verifici dinainte cu firma, si abia apoi sa iti rezervi un loc in avion, in asa fel incat sa ajungi in timpul programului companiei.

Daca, pe de alta parte, nu ai nicio posibilitate sa ajungi la aeroport pe timpul zilei, atunci iti recomand sa cauti acea firma cu masini de inchiriat la aeroport ieftin care functioneaza la program non-stop. Iti va fi mai simplu si, indiferent de ora la care ajungi, vei putea sa benefiziezi de serviciile lor, la un pret corect.