Nu subestima serviciile de rent a car

Gandeste-te la asta: de fiecare data cand planuiesti o excursie petreci o gramada de timp concentrandu-te asupra detaliilor. Hotelul si restaurantul potrivit , compania aeriana, cluburile si traseele de urmarit, toate sunt importante sip e toate le tratezi cu aceasta importanta. Insa cand vine vorba de transport la locul respective nu te gandesti prea mult, pur si simplu alegi o firma de rent a car si asta e tot.

Dar poti mai mult de atat, nu-I asa? De unde stiu? Pentru ca, din experienta proprie petrec mai mult de 40 de spatamani pe an, pe drumuri. Asta inseamna ca stiu despre ce vorbesc si stiu ca sit u meriti o masina mai buna atunci cand apelezi la firmele de rent a car. Iata deci cateva lucruri pe care le-am invatat si eu pe parcurs si care sper sa te ajute si pe tine.

Alege-ti singur masina

In Romania este destul de usor sa iti alegi singur masina de la o firma de rent a car, insa chiar si la noi in tara vei gasi firme care iti pun la dispozitie anumite masini, in fucntie de nevoile si experienta ta, si nu in functie de preferinte. La momentul actual, la nivel European putine companii iti permit sa iti alegi masina online, insa in Romania, cel putin Trax Rentacar iti ofera aceasta posibilitate.

Asigurarea, bat-o vina

In functie de drumul pe care trebuie sa il faci, cel mai bine este s ate asiguri ca asigurarea ta te acopera, chiar daca conduci o masina inchiriata. Daca nu te acopera, atunci, ca precautie, iti recomand sa inchei o polita de asigurare pentru masina inchiriata, de la firma de rent a car. Desi este un cost in plus, acesta nu este foarte mare si poate acoperi cheltuielile provocate de un accident sau de un furt. Mai bine sa previi decat sa tratezi, nu-I asa?