Sfaturi de care sa tii cont atunci cand alegi inchirierea unei masini cu sofer inclus

Dupa cum bine stiti, inchirierea unei masini din flota de care o dispunem se poate completa si cu alte cerinte, accesorii precum GPS, scaun auto pentru copii, insa avem disponibila si varianta de a alege un sofer profesionist. Un astfel de avantaj este remarcabil mai ales cand cei care inchiriaza se simt prea obositi si nu risca sa urce la volan, nedorind in acelasi timp sa decaleze programul propus.
La primul gand conceptul in sine de rent a car si a unui sofer suna a moft, a gest de opulenta. Insa nu, nu trebuie sa te regasesti intr-un scenariu ca in filme pentru a alege aceasta varianta. Ne-am propus sa te facem sa intelegi foarte bine acest serviciu, motiv pentru care am adunat o selectie de sfaturi utile pentru cei interesati de aceasta nisa.
Comunicarea
La fel ca in orice alt tip de colaborare, a exprima concret si corect ceea ce doresti si care sunt asteptarile tale inseamna clar o nevoie si in acest caz. Soferul ce va conduce masina aleasa te va duce la locul indicat. Ruta aleasa poate sau nu sa fie stabilita inainte. In cazul in care nu se specifica un traseu anume dorit, soferul, un profesionist de altfel, va alege calea corecta, cunoscuta, poate chiar si cea mai scurta, daca este disponibila.
Poti oricand cere sa ajungi la anumite centre turistice, sa strabati centrul orasului sau sa faci cine stie ce opriri, aspecte ce trebuie explicate clar inainte.
Intimitate si siguranta
Soferul nu are interes in tipul de activitate ce urmeaza sa fie realizata. In timpul sofatului acesta este responsabil de siguranta pasagerului. Poi dormi, te poti relaxa pe tot parcursul drumului. Pentru ca este un profesionist, se va comparta ca atare, mentinand un interes pentru drum si oferind gradul de intimitate dorit.
In plus, o data incheiat traseul, ca tip de predare a masinii, soferul nu este o grija in plus. Acesta va reveni la sediu, conducand autoturismul in cauza. Desigur, conform cu cerintele specificate, masina poate fi in schimb condusa in continuare de solicitant, in conditii de rent a car, insa fara sofer la un moment dat. Cu alte cuvinte, cele doua servicii pot fi sau nu independente unul de altul.
De preferat sa lasi soferul sa isi faca treaba
O data ales acest tip de serviciu este clar ca doresti sa oferi incredere unui sofer profesionist sa te conduca acolo unde este nevoie. Acesta va astepta, te va prelua din locul si la ora stabilita, poate urma un program stabilit. Nu ii cere sa parcheze intr-un anume fel, intr-un loc anume, sa gaseasca parcarea – de fapt aceasta va fi grija lui, nu a ta.
Inchiriere cu sofer pentru ocazii speciale sau oricand?
O astfel de intrebare isi are raspunsul in preferintele fiecaruia. Un sofer poate fi un real ajutor, insa poate fi si o optiune mai buna pentru acele momente cand se doreste o aparitie de lux. Avantaje exista in orice caz, incepand cu posibilitatea de a te pregati pentru momentul ce urmeaza, a te odihni si relaxa sau pur si simplu a savura o calatorie de acest gen, cand esti turist strain intr-o locatie noua si nu doresti sa iti bati capul cu aglomeratia specifica din trafic.
Pentru oricare dintre situatii soferul ales este unul cu experienta si profesionist chiar si in maniere si prezentare. Te asteptam la Trax Rent A Car sa alegi o masina, sa descoperi tarifele noastre si pentru a-ti explica cum si cand poti alege inchirierea cu sofer de asemenea. Taxa pentru acest gen de serviciu este de 30€ pe perioada.