Sfaturi pentru masini de inchiriat in Bucuresti ieftin

Obtineti cotatia pentru inchirieri pe saptamana. De obicei, cu cat ati inchiriat mai mult de la aceeasi companie, cu atat mai putin va costa pe zi. S-ar putea sa descoperiti ca inchirierea pentru o perioada de sapte zile costa la fel ca, sau chiar mai putin, decat pe cinci sau sase zile.

Verificati de doua ori conversiile valutare atunci cand se compara preturile. Unele site-uri de inchiriere -companii straine – utilizeaza ratele de conversie care fac pretul in eurosa para mai ieftin decat pretul care va va fi arata de fapt, pe factura cardului de credit. Convertiti preturile pe un site de conversie, cum ar fi cel al bancii nationalae.

Platiti in avans. Este aproape intotdeauna mai inteligent sa platiti anticipat pentru masini de inchiriat in Bucuresti ieftin, atunci cand rezervati, mai degraba decat la ghiseul agentiei. Nu numai ca sunteti pasibil  de a obtine o reducere, dar, presupunand ca factura a fost in euro, veti sti ca platiti suma exacta pe care au fost facturati. De asemenea, veti evita comisioanele, cu o taxa de tranzactie pe cartea de credit. Daca achizitionati asigurare de coliziune de la compania de inchiriere, va fi probabil, de asemenea, mai ieftina atunci cand masina este platita in avans. Dar, feriti-va de taxele de anulare: Nu platiti pana cand itinerariul dvs. nu este ferm stabilit, si fiti clar cu privire la politica de anulare a companiei.

Citit bine contractul de inchiriere. Pentru a minimiza sansa de a fi orbiti de frumoasele masini cand ajungeti la ghiseu de inchiriere, cititi cu atentie intregul voucher de rezervare inainte de a pleca de acasa. Chiar daca ati rezervat inchirierea prin telefon, agentul poate foarte bine sa fi sarit peste anumite detalii. Multi calatori ajung sa plateasca mai mult (sau cel putin sa se teama ca vor ajunge sa plateasca mai mult) in cazul in care au intarziat sau sunt prea dornici de a porni la drum pentru a decanta corect continutul detaliilor. Prin solicitarea cu privire la taxele in avans, puteti evita surprizele neplacute. Daca aveti nevoie de si mai multe trucuri de economisire, atunci Trax Rentacar este ceea ce va trebuie.