Vacanta: oportunitate pentru a apela la rent a car Bucuresti

Vacantele pot fi frustrante la nivelul planificarii lor. Transportul este unul din elementele cheie, astfel ca el necesita atentia voastra maxima. Apeland la rent a car Bucuresti, va puteti, insa, relaxa putin. Utilizand aceste sfaturi si trucuri veti putea chiar sa economisiti ceva bani.

Alaturati-va un program de recompense de loialitate de la companiile de rent a car Bucuresti.

WhatsApp-Image-20160530 (3)Este usor, si este, de obicei, gratuit, si nu va veti plange atunci cand primiti actualizari gratuite sau pentru a evita asteptare la coada. Sa fiti cientul fidel al unei companii va aduce dupa sine tot felul de bonusuri si reduceri.

Cupoane de economii pentru a obtine economii chiar mai mari .

Inainte de a stabili ce masina de inchiriat doriti, uitati-va la cele mai bune cupoane si oferte. Avantajul oricaror reduceri poate fi ca puteti combina de asemenea codurile promotionale si sa va dublati economiile.

Nu inchiria la aeroport.  Desi este o idee foarte buna daca va grabiti, daca vreti sa luati Bucurestiul la pas, mai bine inchiriati din Bucuresti si nu de la aeroport. Taxele de aeroport pot constitui pana la 30% din pretul masinii, dar cel mai bine ar fi sa intrebati inainte.

Verificati programele de fidelitate pentru beneficii pentru parteneri.

In multe cazuri, adeziunea la programe de fidelitate si folosirea anumitor carti de credit nu va oferi doar o acoperire suplimentara de asigurare, dar vor si oferi reduceri suplimentare. Mai mult decat atat, puteti castiga, kilometraj in plus pentru inchirierea unei masini, in cazul in care companie de rent a car Bucuresti foloseste sistemul kilometrajului.

Faceti rezervarile pentru masina pentru mai mult timp  decat anticipati ca veti avea nevoie de masina. Multe companii taxeaza mult in plus intarzierile, asa ca este mai intelept sa rezervati in avans o zi sau doua. Toata lumea stie cat de dificil este traficul pe perioada vacantei.